Java kehittäjiä Useisiin Tehtäviin

Hei Java-kehittäjä!

Meillä on kokoisesi paikka auki – etsitään yhdessä sinulle parhaiten sopiva tiimi!

Haluatko tehdä töitä alan parhaiden osaajien, uusimpien teknologioiden ja vaikuttavimpien toteutusten kanssa? Meillä se onnistuu!

CGI:llä pääset osaksi yhtä maailman suurimmista IT-taloista – ja halutessasi myös sen omistajaksi – mutta ennen kaikkea pääset tiimissäsi rakentamaan ratkaisuja, jotka tekevät suomalaisten elämästä helpompaa ja sujuvampaa. Tässäpä muutamia esimerkkejä:


• Postin palvelukeskus kehittyy ohjelmistorobotiikan voimin
• Chabla-mobiilisovellus yhdistää kuurot ja viittomakielen tulkit
• Älykäs puheentunnistus sujuvoittaa terveydenhuoltoa HUSissa
• Business Finland kiihdyttää pilveen siirtymistä CloudOpsin avulla
• CGI:n 
koneoppimisratkaisu maailman suurimman arabiankielisen video on demand -alustan käytössä
• Matkahuollon uudistunut verkkopalvelu vie paremmin perille
• SOK löytää parhaat kauppapaikat paikkatiedon avulla
• Terveyshelppi tuo Mehiläisen etäsairaanhoitajat ja -lääkärit LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaiden luo
• Hävikkimestari minimoi ruokahävikkiä varuskunnissa


Tuhansien uratarinoiden talo

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja talon sisäiset urakiertomahdollisuudet takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla.

Tällä hetkellä työskentelemme mm. Leaneilla ja ketterillä menetelmillä käyttäen DevOps työkaluja. Projekteja on meneillään erityisesti Telecom & Median, Pankki & vakuutuksen, Liikenteen sekä Retail -asiakkaiden parissa.

Teknologioina ovat mm. Java, Java EE, JavaScript ja SQL. Samalla tutkimme uteliaina uusia toimintatapoja ja teknologioita.

Merkityksellisen työn päälle tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon sekä työmatka-, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetuudet – muutamia mainitaksemme. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Lue, mitä ohjelmistokehittäjämme JoniSonja ja Nikolaos ajattelevat työstään – paljon lisää uratarinoita löydät #CGInside-blogistamme!

Tehtävien paikkakuntina toimivat tällä hetkellä Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Joensuu, Oulu, Lahti ja Jyväskylä, mutta työskentelemme pandemia-aikaan pääsääntöisesti (ja jatkossakin tarvittaessa) etänä.

Jutellaanko?

Jos innostut haasteiden ratkomisesta uusimmilla teknologioilla ja timanttisessa porukassa, voit hyvinkin olla etsimämme osaaja. Kerro meille, millaisten projektien parissa olet aiemmin työskennellyt ja mitä tahtoisit seuraavaksi tehdä – mietitään sitten yhdessä, millaisia mahdollisuuksia meillä olisi sinulle tarjota.

Hae CGI:lle täältä Stack Overflow:n kautta tai lähetä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta tästä linkistä klikkaamalla tehtäväkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I’m Interested.

Lisätietoja sinulle näistä tehtävistä antaa Saara Lindfors, VP Human Resources (+358 40 708 3339, saara.lindfors@cgi.com)



source https://remoteOK.io/jobs/103375
If there is no "apply" button, copy the link above (https://ift.tt/.....) and paste on a new tab in your browser

No comments

CLOSE

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

'
Life and Passion. Powered by Blogger.